3D echo in Rotterdam | Verloskundigen Rotterdam West

Tijdens zwangerschap 3D-echo in Rotterdam

Gefeliciteerd! U bent zwanger. Uiteraard wilt u niet negen maanden wachten voordat u uw kindje kunt ziet. Dat hoeft ook niet meer met de 3D echo. In Rotterdam kunt u deze echo laten maken. Bij een 3D-echo kijkt u niet ‘door’ het kindje, maar ziet u de buitenkant van het kindje. U kunt dus goed zien hoe het kindje er uit komt te zien. De handjes, voetjes en het gezichtje zijn allemaal duidelijk te zien. De echo wordt op eigen verzoek gemaakt. Een 3D-echo in Rotterdam, wordt ook wel een pretecho genoemd.

3D-echo in Rotterdam laten maken

Een 3D-echo in Rotterdam laat u maken bij Verloskundigen Rotterdam West. Wij voeren al een tijdlang deze pretecho’s uit. Aankomende ouders verlaten altijd blij de praktijk. Een 3D-echo in Rotterdam is een bijzondere ervaring. Na afloop krijgt u een USB-stickje mee waar alle foto’s op staan. In sommige gevallen kan het zo zijn dat er geen beeld te zien is. In zo’n geval moet u later nog terug komen. De foto’s zijn niet in kleur, maar sepia/zwart-wit. Ook is het beeld niet bewegend.

Hoe werkt een 3D-echo?

Er zijn veel verschillende echo’s; inwendig, uitwendig, een 2D-echo, 3D-echo of een 4D-echo. Niet zo gek dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Allereerst is een echo, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een röntgenfoto, absoluut niet gevaarlijk voor u of uw foetus. De inwendige echo wordt vooral aan het begin van de zwangerschap vaak uitgevoerd, het kindje is dan nog te klein om via de buitenkant te zien. Later in de zwangerschap meestal een uitwendige echo gedaan. Een uitwendige echo gaat door de buikwand heen. Een voorbeeld van een 2D-echo is de 20-weken echo. Hierbij kijk je door het lichaam van je ongeboren kindje heen en zie je de organen en structuren. Deze echo wordt vooral ter controle uitgevoerd; heeft het kindje voldoende vruchtwater? Groeit hij goed? En hoe ligt het kindje?

Bij een 3D-echo zie je de buitenkant van het kindje, in plaats dat je er door heen kijkt. Een 3D-echo kunt u het beste laten maken tussen week 24 en 30 van je zwangerschap. Voor een 3D-echo kunt u in Rotterdam terecht. Op een 3D-echo is geen beweging te zien. Als u bewegend beeld wilt in 3D, kunt u een 4D-echo laten maken. Ook 4D-echo’s worden bij Verloskundigen praktijk Rotterdam West uitgevoerd.

Prijzen 3-D echo in Rotterdam

Een 3D-echo in Rotterdam bij Verloskundigen Praktijk Rotterdam West wordt altijd op eigen verzoek gemaakt. Is er op de eerste pretecho niets te zien? Dan kunt u terug komen voor een herkansing. De kosten van een 3D-echo in Rotterdam inclusief usb-stick met foto’s zijn €80,-. De verloskundigen in Rotterdam zijn met de 3D-echo ongeveer 30 minuten bezig. De 3D-echo in Rotterdam kunt u laten uitvoeren tussen de 24e en 30e zwangerschapsweek. Waarom wachten tot het kindje geboren is met de eerste foto? Laat een 3D-echo maken in Rotterdam.

 
Copyright 2009 - 2021 | kinder-kleding.info